Yıldızname Hakkında Bilgiler

2 yıl önce, Fallar ve Özellikleri


Yıldızname Hakkında Bilgiler

Yıldızname Nedir ve Nasıl Bakılır ?

Yıldızname Osmanlı kökenli ve çok yaygın olan bir uygulamadır ve astroloji ile ilgilenen kişiler tarafından yoğun bir önem taşımaktadır. Adından da görüldüğü gibi bu fal çeşidinde yıldızlar üzerinden bilgi verilmektedir. Kişinin karakteri, doğum tarihi, doğum saati ve benzeri bilgiler üzerinden yola çıkılarak yıldızname baktıran kişinin hayatı üzerine yorumlar yapmaktır.

Özellikle astronomi ve gökyüzü hakkında uzman bir bilgiye sahip olan biri sizlere en doğru yanıtları verecektir. Yıldızname üzerine uzman olan kişi yıldızname baktıran kişiden adını ve doğum tarihini ister. Bu kişinin doğum tarihinde yer alan sayılar ve adında yer alan harf sayısı kişinin karakterini yansıtmaktadır. Yıldızname hakkında genel bir bilgi sahibi olmak isteyen kişiler bu konu hakkında derin bir bilgiye sahip olan uzman kişilerden ya da uzman kişiler tarafından yazılmış kitaplardan destek almaktadır. Bu falı en etkili bakma yöntemlerinden birisi ise yıldızların, ayın ve güneşin konumudur. Yıldızların, ayın ve güneşin konumları hesaplanarak fal baktıran kişinin doğum tarihi ile karşılaştırmaktır.

Yıldızname herhangi bir eşyaya ihtiyaç duyar mı?

Yıldızname bakılırken tarot kartları ya da katina kartları gibi harici eşyalara ihtiyaç duymadan yukarıda da bahsedildiği üzere doğum tarihi, doğum saati ve davranışsal özellikler gibi bazı detaylı bilgileri yıldızname için oldukça önemlidir.

Yıldızname için geçerli kadın burçları nitelikleri şöyledir :

 

Koç kadını: Bu burçta doğan kadın beyaz tenli, güzel burunlu, özgür ruhlu, kırmızıya meyilli sarı saçlı, keskin zekalı, zeki, geniş anlayışlı, sevimli, sert ahlaklıdır. , çabuk öfkelenir, çabuk sevinir, iyi davranır ve över, kötü olduğunda olduğu gibi, kime kötüyse öğüt verir, orta boylu, iri kafa, güçlü kollar ve baldırlar, çiçekli veya çilli yüz, karında izler ve ben göğüste.


Boğa Kadını: Bu burçta doğan kadınlar, kalın dudaklı, büyük burunlu ve kısa boyunlu, gösterişli ve ortalamadır. Alçakgönüllüyse uzun boylu, kalın boyunlu, burnu küçük, dudakları incedir. Yüzünde bir çiçek veya siyah bir ben var. Al veya beyaz ten rengine sahiptir, yakışıklıdır, uzun gür saçları, düz beyaz dişleri vardır, yuvarlak bir yüzü vardır, yumuşak bir mizaca sahiptir ve meyve yemeyi sever.


Başak: Bu burcun etkisi altında doğan kadın, sarı tenli, orta boylu, ayrı baldır ve ayaklara, oyuncu bir mizaca sahiptir, şehvetlidir, yürürken yanlara doğru sallanır. Ne çok kalın ne de çok zayıf, gözleri şiş ve baş ağrıları olan, başında ve karnında ve avret yerlerinde izler olan, ihtiyatlı ve tedbirli bir kadındır. Zarif ve akıllı, uzun ve uzun, kısa ve küçük.


Balık Kadını: Siyah saçlı veya buğday tenli, uzun boylu, çarpık gözlü, parlak yüzlü, samur kadar parlak ve pürüzsüz kaşlı, koyu renk saçlı, kalın dudaklı ve iri ayaklı bir kadındır. kafan var. Gece gündüz seksten asla bıkmaz. O müsriftir, elinde malı yoktur; gel ve git. Tab'ı intihal ve dolandırıcılık yapmaya muktedirdir. Bazen fakir bazen zengin.


Akrep Kadını: Şems tarafından aşağılanmışsa, yukarıdaki ile aynı boyda ve tarifte sarı tenli bir kadındır ve baş dönmesi, migren, baş ağrısı, safra ve ateşten muzdariptir. Limon, demirhindi ve nilüfer kökü şurubu kullanmanız çok faydalıdır. Oğulları erkek olacak. Halkı arasında nüfuz sahibidir ve (malını) boş insanlara harcar.

Aslan Kadını: Bu burçta doğan kadınlar açık tenli, kısa kollu, geniş göğüslü, büyük burunlu, geniş ağızlı, ince saçlı, açık eller, kutsal ruhlu, sevimli, çocuksuz, zayıf veya utangaç gözlere sahip, bu açık bir kadın. yüzünde çalış. Kötülükten ve insanların dedikodularından korkar. Orta çağda o kadar fakirdi ki beş parasız kaldı ve daha sonra zengin oldu. Birçok gencin malını yiyor. İlk kadın bunun için ölecek.Oğullarının çoğu erkek olacağı için incelemeye alınacak. Yapmadığı bir şeyle suçlandı.

İkizler Kadını: Tali yılında doğan, kızıl-kahve tenli, güzel kaşlı, yumuşak gözlü, balık etli, uzun boylu, yüksek boyunlu, yuvarlak çeneli kadın, ailenin en prestijli kişisidir, şanslı olandır. bir. Tanıtımdan uzak yaşıyor, sevgiyi destekleyecek asil insanlar var, o kişinin yüzünde alametler veya çiller, şeftali çiçekleri var. Tuzu ve soğuğu sever, sirke, sebze ve marul ona iyi gelir.


Kova Kadını: Zühre'ye karşı mütevaziyse, kırmızı tenli, ne şişman ne ince, güzel yüzlü, iri kemikli, orta boylu, kumlu kaşlı, kara gözlü, yuvarlak yüzlü bir kadındır ve erkeklerle daha güzeldir. Parfümleri, süslemeleri, zevki ve eğlenceyi sever. Mizahı ve mizahı sever. Her durumda, ısrar etmedi. Dostluk ve nefret özdeş değildir, özsaygı yüksektir, zenginlik boldur.


Oğlak Kadını: Güzel yüzlü, ince dudaklı, iri kahverengi saçlı ve gözlü, zarif ince kaşlı, iri göğüslü, iri ayaklı, yumuşak gözlü, yüksek boyunlu, düzgün vücutlu, aşırı özgüvenli, yüksek arzuları olan bir kadın. Mizaçları yüksek, çok kolay karşı çıkıyor. Çocuklarının çoğu kız olabilir. Öfkesi yoğun ve potansiyel olarak aldatıcı. Yaşında kemale erdiği zaman, fevkalade iyi bir statü ve takva sahibi olur.


Yay Kadını: Omuzlarında, dizlerinde ve ayaklarında ağrılar var. Acı ölüm sebebidir. Başında, sırtında ve ayaklarında bir iz ve göbeğinin altında bir ben var. Politikacıların ve ailesinin yanında olduğu için şanslı. Eğlenceyi, süslemeleri, çalışmayı ve asaleti sever. Düşmanları çoktur. Doğası gereği komik bir doğası var. Dişilerinin çoğu erkektir. Orta yaşta aşırı yoksulluğa düştü. Sonra hiç beklemediği bir yerden zengin oldu ve dikkatsizce yaşadı.


Terazi Kadını: Zayıf, konuşkan, zeki ve tetikte. Göbeğinin altında bir ben ve göğsünde bir iz var. Birçok hastalığa yatkındır. Kanı kaynadığında ve safranı kazandığında, genellikle baş ağrısı ve baş dönmesi çekiyor. Mide ve akciğer ağrısı var.


Yengeç Kadını: Açık tenli, güzel yüzlü, siyah saçlı, gözleri siyahtan fazla beyaz, yüzünde iz veya ben var, uzun boylu, orta derecede şişman, konuşkan, bir yerden bir yere nakliye yapmayı seviyor, Çalışkan, zarif, hazır Cevap: her zaman cömert bir kadın. Erkeklerin gözünde saygın, kadınların gözünde bir delidir.


Nazlı can
MÜKEMMEL HARIKA COK BEGENDIM SESLI ARAMA OLARAK BAKIM YAPILIYOR AKLIMDAKI TÜM SORULARIMA NET CEVAPLAR ALDIM
Merve Özyurt
Murat övünç ten gördüm de baktırdım keşke daha önce görseydim
Açelya
Murat övüç solmaz çiros gibi ünlü isimleri gördüm yorumcular iyi tavsiye ederim
Yorum Yap