Katina Falı Hakkında Bilgiler

2 yıl önce, Fallar ve Özellikleri


Katina Falı Hakkında Bilgiler

Katina Falı Tarihçesi

Katina adı gizemli bir hayatı olan Antik Roma döneminde İzmir'de yaşayan Katina isimli bir kadından alır. Kocasının gizemli bir şekilde kaybolması ile ölmüş kabul edilmiştir. Bunun yüzünden tüm oklar Katina'ya çevrilmiştir. Herkes kocasını onun öldürdüğü iddialarını ortaya atmıştır ve Katina'nın çevresinde bu tür dedikodular dönmeye başlamıştır. Bayan katina ise bunların üzerine kocasının ölmediğini öne sürmüştür. Bayan Katina'nın yaşadığı ev kasvetli bir evdi ve kocasının kaybolduğu günden beri yağlı boya resimler çizmeye başlamıştır. Çizdiği tablolarda kocasının kaybolma gizemi yatmaktadır. Hayatında hiç resim yapmamış ve resim eğitimi almamış Bayan Katina profesyonel resimleri ile insanlar çok korkar ve Katina'yı cadılıkla suçlarlar. Cadılıkla suçlanması üzerine Katina'yı sorgusuz sualsiz yakarak öldürmüşlerdir. Bayan Katina öldürüldükten sonra çizdiği tablolar kaybolmuştur ve tabloların kim tarafından alındığı da bilinmemektedir. Bayan Katina tablolara çizdiği resimleri küçük kartlara da birer kopyasını çizdiği söylenir.

Katina Falı Nedir ve Nasıl Bakılır?

Aşk falları arasında en çok bilinen Katina falı 65 karttan oluşur. Kartların üzerindeki resimleri Bayan Katina çizmiştir ve kartların üzerinde yer alan kişilerin geçmişte yaşadığı söylenir. Son dönemlerde yoğun ilgi gören katina aşk falı fal severler için aşk hayatlarına dair her sorunun cevabını vermektedir. Bu fal çeşidine baktıran kişinin partneri ile ilişkisini nasıl ilerleyeceğini ve aşk hayatınızın nasıl bir yol alacağını cevaplar. Böylelikle aşk hayatında aklında soru takılan kişinin sorularını detaylı bir şekilde cevaplar. Bu fal çeşidinin bakılma yöntemi ise tarot falı ile aynıdır. 

Katina Falı Açılımları

    Karar Açılımı

        Kararsız kalınan seçimlerde sizlere yol göstererek seçenekler arasından en doğrusunu seçmenize yardımcı olur ve sizin için en hayırlısı olduğu inanılır. Karar açılımı toplam 7 kart ile bakılmaktadır.

    İlişki Açılımı

        Bu fal türünde sadece aşk değil, aile, arkadaşlık ve benzeri biçimde ilişkileri yer almaktadır. Bu fal açılımında toplam 7 kart kullanılır ve karşınızdaki kişinin sizin hakkınızda ne düşündüğünü, aranızdaki ilişkiyi ve ilişkiyi etkileyen üçüncü kişiler hakkında bilgiler verir.

    Haç Açılımı

        Haç açılımı sizlerin gelecekli alakalı sorularınıza yanıt verir ve iç dünyada saklı kalan her şeyi gün yüzüne çıkarır. Bu açılımda toplamda 10 kart açılır.

    3 Kart Açılımı

        En eski açılımlardan biri olan 3 kart açılımı toplamda 3 kart ile açılır ve aklınızdaki sorulara şimdi, gelecek ve geçmiş çerçevesinde cevap verir.

Her açılım kendine özgü ve farklıdır. Açılımlar olmadan önce sorulacak sorunun açılımlara uygun olup olmadığı iyi düşünülmesi gereklidir. Yukarıda da bahsettiğimiz üzere her açılımın belirli soruları cevaplamaya yönelik olduğu belirtilmiştir. Katina falını bakacak kişinin tecrübeli ve bilgili olması önemlidir. Faldan alınabilecek doğru sonuçlar ve cevaplar için fal baktıracağımız kişiyi iyi seçmemiz gerekiyor.

Katina Falı Lanetli midir?

Bazı kişiler tarafından ortaya atılan iddialarla yaygınlaşmış bir dedikodu vardır. Bu dedikodu Katina falını baktırmanın bela ve lanet getirdiğiyle ilgilidir. Bu dedikoduya vereceğimiz cevap ise kesinlikle hayır olacaktır. Katina falına geçmişten günümüze Katina falına baktıran hiçkimse de bu tip bir şey olmamıştır.  Geçmişten günümüze baktırılan Katina falı yukarıda da bahsettiğimiz üzere genelde aşk üzerine baktırılıp karşılığında çoğu kişiyi tatmin edici sonuçlar vermiştir. 

Katina falının kendine ait az bilinen ve gizli sırları olduğu söylenmektedir. Kartlar Türkiye'de 65'li halde satılsa da Yunanistan'da 66 adet şeklinde satılmaktadır. Bunun sebebi bilinmemektedir. Sırlarından bir diğer ise Katina destesinin enerjisi sizinle uyuştuğu halde sizi aradığında sizi bulabileceği ve herhangi bir yerde önünüze çıkabileceği söylentisidir. 


Meltem
Memnun kaldım teşekkürler.
Yorum Yap